Termosemineu pe peleti Irina 20.5kw

Termosemineu pe peleti Irina 20.5kw

https://dupu.ro/wp-content/uploads/2023/03/CENTRALE-TERMICE-TERMOSEMINEE-SI-CAZANE-PE-PELETI-PREZENTARE-640x711.png

Descriere

Termosemineu cu tiraj forțat, pe peleți, model Irina. Produs de calitate superioară!

Acesta este fratele mai mic al modelelor Idrobox deja consacrate pe piața din România. Putere 20.5 kW, din care 16 kW la calorifere și 4.5 kW în ambientul în care se montează, prin ventilator frontal cu 5 trepte, corespunzând celor 5 trepte de putere în care se poate selecta funcționarea cazanului. De asemenea, acesta poate funcționa în mod automat astfel încât treptele de putere se vor modula în funcție de temperatura cerută la agentul termic sau la ambient. Posibilitatea montării unui termostat de ambient wireless sau cu control prin smartphone.

Termosemineul dispune de toate componentele necesare funcționării și protecției acestuia: vas de expansiune, pompă, supapă de suprapresiune, aerisitor automat, senzor supraincalzire cazan, senzor supraincalzire rezervor peleți, sonde de apă, fum și ambient. Totodată, acesta are încorporat cel mai modern controller de la Tiemme Elettronica cu care se poate manevra cu ușurință, intuitiv, acest termosemineu frumos și robust.

Se poate programa pe segmente orare, 3 porniri și 3 opriri zilnic, în fiecare zi independent, săptămânal identice sau program de week-end în care, de luni până vineri, putem alege 3 intervale orare, iar sâmbăta și duminică altele, diverse.

Consum orar între 0.85 kg și 4 kg.

Autonomie 24 de ore datorită rezervorului de 25 kg.

Clienții care au montat acest termosemineu în locuințe de 120 mp au consumat aproximativ 2.1 tone/sezon.

Ușor de întreținut. Asistență minimă.

Controllerul electronic permite montarea unui modul (opțional, disponibil) cu care se poate controla termosemineul de la distanță, cu ajutorul telefonului. Totodată permite asistența tehnică de la distanță prin simpla comunicare a adresei IP.

Disponibil în 3 culori: Alb, Negru și Bordeaux.

Produs în Europa de DUPU – DZ HOLDING GROUP.

Sunteți interesat de o ofertă de preț?

Sunteți interesat de o ofertă de preț?

CONTACTEAZĂ-NE

Telefon: 0233 283 818
office@dupu.ro
Șoseaua Națională, 1033, Comuna Zănești, Neamț Zănești, Romania

TELEFON

0233 283 818